неділя, 14 листопада 2021 р.

 

Виставка осінніх композицій «ОСІННЯ КАЗКА»

 

21.10.2021 року в дошкільному підрозділі  пройшла виставка композицій «Осіння казка».

Нині осінь нас чарує,

Неповторна, чарівна,

Різні барви нам дарує

І дивує нас вона.

Осінь – чарівна, золота пора, яка своєю красою надихає на створення чогось прекрасного. У нашому закладі вже стало традицією проводити щорічну виставку осінніх композицій дітей і батьків. Цього року вона була особливо яскравою, різнобарвною та насиченою, відповідно і пройшла під назвою “Осіння казка”. Основна мета виставки — пробудження пізнавальної мотивації, художнього смаку, творчих здібностей дітей.

Кожна родина проявила креативність, неповторність та індивідуальність. В результаті всі композиції – це справжні витвори мистецтва. Від численних поробок з природних матеріалів просто розбігалися очі. Чого тут тільки не було... Фігурки з овочів, каштанів, жолудів, шишок, аплікації з листя, зерняток, насіння, круп, натюрморти, об'ємні композиції тощо. І все виготовлене з інтересом, любов'ю та неабиякою фантазією. Приміщення закладу перетворилось на галерею творчості і фантазії.

Кожного дня діти милувалися власними витворами та з цікавістю розглядали інші поробки, отримували заряд позитивних емоцій.

Щиро вдячні всім учасникам виставки за винахідливість та майстерність!























Немає коментарів:

Дописати коментар