понеділок, 10 грудня 2018 р.



З 19 листопада по 9 грудня 2018 року в закладі дошкільної освіти ««КАЗОЧКА » Хоровецького НВК будо проведено місячник оборонно-масової та військово-патріотичної роботи . \
Також організовано святкування Дня збройних сил України.

  Наші діти - зерна нації.Щоб кожний дошколярик став відбірним зернятком і виріс гармонійною особистістю схожою на дозрілий колос, потрібно створити для цього всі умови в сім'ї та дитячому садку, посіяти у душу  вихованців зернятка пам'яті народної та духовності, здоров'я та працелюбності, культури та краси.Проростуть ці паростки добра - і виросте колосисте поле життя, наснаги, мудрості і самоповаги майбутньої надії держави.
Дошкільний вік є сприятливим періодом для розвитку патріотичних почуттів. Патріотичне почуття це переживання, з яких у майбутньому виросте громадянська позиція особистості, її людська та національна гідність. У дитинстві вони виявляються в любові до , рідної оселі, села , в якому народилися, рідної землі, , шанобливому ставленні до культури своєї родини , мови. Дошкільник тільки починає осягати ці складні почуття і його не можна квапити. Патріотичні почуття дошкільників формуються в процесі спілкування з оточуючим середовищем людьми, виконання з ними спільної діяльності. Вони спрямовані на розкриття і формування спільно людських моральних якостей особистості любов, гідність,вірність, відданість батькам,залучення до джерел національної культури,збереження природи рідного краю. Виховання емоційно- діяльнісного ставлення та почуття причетності до оточуючих.




У нашому дошкільному закладі « Казочка » будо проведено ряд різних заходів на цю тематику :
- Вікторина « З Україною в серці »;
- Тематичні заняття :  « Історія Збройних сил України », « Ми маленькі козачата »;
- Консультація для батьків на тему : « Виховання патріотичних почуттів у дошкільників » ;
- Проведення спортивної розваги :« Козацькому роду – нема переводу ».


   Ці заходи розширюють знання про  національно-патріотичного виховання . Формують  у молодого покоління   високу патріотичну свідомість , Виховують любов до рідного дому, сім’ї, дитсадка, з якої зароджується любов до рідної країни, а також виховують шанобливе ставлення до людини трударя та результатів її праці, рідної землі, захисників Вітчизни, державної символіки, традицій держави, загальних народних свят.
 


















Немає коментарів:

Дописати коментар